De zon komt iedere dag op en wij laten jou daar de vruchten van plukken.

Ook op de dagen
dat ‘ie wat minder schijnt.

Home » Pit energie voor de consument » Waarom zonnepanelen van Pit energie?

Waarom zonnepanelen van Pit energie?

Voor niets gaat de zon op. Dat geldt zeker als je wilt investeren in zonnepanelen. Bij Pit energie zijn we eerlijk over jouw rendement. We bieden de hoogst mogelijke kwaliteit tegen de scherpste prijs. Geen luchtkastelen of gouden bergen, maar een helder verhaal en een overzichtelijk kostenplaatje. Betaalbaar. Eerlijk. Simpel. Dat is Pit energie.

 • Uitsluitend kwaliteitspanelen met hoge opbrengst

  In de loop der jaren is de kwaliteit van zonnepanelen enorm verbeterd. Wij bieden je met de Mono Blackline zonnepanelen met een opvallend hoog rendement van 18,7 procent. Dat betekent dat je ook energie opwekt wanneer de zon een dag wat minder schijnt. Met 10 jaar productgarantie en 25 jaar opbrengstgarantie ben jij verzekerd van het beste rendement.

 • Onafhankelijk en eerlijk advies op maat

  Bij Pit doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Afspraak is afspraak. Daarvoor komen we graag bij je thuis om je advies op maat te geven. We bekijken de mogelijkheden en denken graag mee in oplossingen. We werken met onafhankelijke installatiebedrijven in de regio. Je kunt zelf jouw monteur kiezen; wij regelen de rest.

 • Zeer concurrerend geprijsd en snel uit voorraad geleverd

  Om je de scherpst mogelijke prijs te bieden, werken we zonder tussenpersoon. De zonnepanelen gaan rechtstreeks van de fabriek naar jouw huis. Daarmee voorkomen we onnodige wachttijd en kunnen we snel uit onze eigen voorraad leveren. Zo haal je morgen nog de zon in huis!

Direct contact met de experts van Pit energie?

Wil jij ook profiteren? Of ben je benieuwd naar alle ins- en outs over zonne-energie? Mail of bel ons en we komen graag langs voor advies op maat.

Direct contact met de experts van Pit energie?

Wil je ook profiteren? Of ben je benieuwd naar alle ins- en outs over zonne-energie? Mail of bel ons en we komen graag langs voor advies op maat.

Wat anderen over Pit energie zeggen

 • “Op een zonnige dag ga ik zelf ook stralen”

 • “De panelen op ons dak vallen nauwelijks op”

 • "Na een simpele berekening wist ik gelijk dat 't uit kon!"